Turism

Lufthansa Group a semnat un acord pentru cumpărarea a 41% din acțiunile ITA Airways
Lufthansa Group va achiziționa 41% din acțiunile ITA Airways printr-o majorare de capital de 325 milioane EUR, cu opțiunea de a achiziționa toate acțiunile rămase la o dată ulterioară, cel mai probabil în 2025-2026 Această evoluție încheie discuțiile îndelungate dintre cele două organizații, care au fost deja prelungite de mai multe ori în ultimele luni Lufthansa Group a semnat un acord pentru cumpărarea a 41% din acțiunile ITA Airways AirlinesTravel.ro - Aviatie si Turism.
Taxa de pod de la Fetești se suspendă, de la 1 iunie 2023!
Achitarea peajului la Feteşti – Cernavodă se suspendă provizoriu începând cu data de 1 iunie 2023, până la finalizarea lucrărilor de reabilitare a podului peste braţul Borcea, dar nu mai târziu de 31 august 2023, informează, marţi, Compania Naţională de Administrare a Infrastructurii Rutiere (CNAIR) „Marţi, 30.05.2023, a fost publicat în Monitorul Oficial al României Taxa de pod de la Fetești se suspendă, de la 1 iunie 2023! AirlinesTravel.ro - Aviatie si Turism.
Cand cazarile sunt o experienta in sine Iata cum arata hotelurile Premium pe care le avem in excursia la safari in Tanzania + plaja in Zanzibar!
Pentru mine, alegerea hotelurilor in calatoriile de grup a devenit in ultimii ani o “misiune” foarte importanta Recunosc ca ma fascineaza toate cazarile Premium, care au ceva deosebit de oferit, indiferent ca vorbim de design, facilitati sau locatie, si incerc...
Sfaturi pentru un stil de viață sănătos Viitorul Verde
Dacă Pământul v-ar fi un prieten bun, sunt sigură că ați face multe lucruri pentru el! Dacă Pământul v-ar spune că are nevoie să fie protejat, sunt sigură că fiecare dintre voi ar vrea să ajute! Haideți să-i arătăm împreună Pământului, că ne pasă de el! Haideți să ne implicăm cu toții pentru VIITORUL VERDE!
Scandal, adevăr și mit! Taxa de stațiune în Mamaia 
Ce se alege cu banii colectați din taxa de stațiune/oraș, acolo este de fapt “știrea”.